SING SING ON WHEELS!

VI INSTALLERAR - NI SJUNGER

Är ni mitt uppe i planeringen för bröllop, kick off, födelsedagsfirande, möhippa eller något annat skojigt event? Letar din verksamhet efter en extern samarbetspartner för att lyfta den till nya tonartshöjningar? Sing Sing levererar och installerar den ultimata karaokefesten direkt till er!

Med Sing Sing on Wheels hyr ni ett portabelt karaokesystem där all teknik, transport och riggning ingår. Vi har tidigare anordnat Sing Sing on Wheels på bland annat Way out West och West Pride Vi har också gästspelat på andra barer i Lund – på allt från båtar till storbild utomhus och på flertalet privata tillställningar.

  • Standardpaketet

  • Standardpaketet med karaokevärd

Standardpaketet

:- per person

Vi levererar och installerar marknadens bästa karaokesystem med mick, skärm och +100 000 låtar att välja mellan. Ni? Ja, ni sjuuuuuuuuunger!

Ingår: hyra av karaokeutrustning med högtalare, bas, två mikrofoner med tillhörande mickställ, discoljus, iPad, TV, tv-ställ, licens för karaokesystemet, tält, transport, upp- och nedriggning.

Kostnaden för Sing Sing On Wheels varierar beroende på storlek och typ av event.

Standardpaketet med karaokevärd

:- per person

Här får ni allt som ingår i standardpaketet plus två karaokevärdar som leder underhållningen och gör kvällen till det där lilla extra. Karaokevärdarna agerar konfrencierer tillika partyhöjare för att dra igång festen och håller den vid liv under hela eventet. Det brukar vara väldigt uppskattat på framförallt lite större tillställningar för att sprinkla det med ännu mera show. De fyller också en inkluderande funktion för att folk ska bli mer bekväma att vilja och våga gå upp och sjunga.

Kostnaden för Sing Sing On Wheels varierar beroende på storlek och typ av event.