VÅRA PAKET

Skräddarsydda kalasdeals

Vankas det möhippa för bästisen? Ska du styra årets kick off med kollegorna? Eller vill du kanske ge ditt barn världens roligaste födelsedagskalas?

Nu kan du skräddarsy ditt arrangemang tillsammans med oss. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så du kan fokusera på det viktigaste – dina nära och kära.

  • LILLA

  • MELLAN

  • STORA

Våra paket

Med mat från det asiatiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing både de små och stora arrangemangen. Hos oss inleder ni ert besök med god mat och dryck i vår bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med över 100 000 låtar och lyckas alltid locka fram även den mest blygsamma sångaren till micken!

LILLA

375 :- per person

I det lilla paket kan ni avnjuta våra färska vårrullar följt av en klassisk Banh mi, som är en fyllig vietnamesisk baguette. Välj fläsk, tofu eller kyckling som fyllning. Till maten ingår även ett glas vin eller öl.

Avsluta med en timmes fullt ös i ett av våra karaokerum!

MELLAN

495 :- per person

Vårt mellanpaket innehåller samma härliga meny som lilla paketet men i detta paket förlänger vi Karaoken till 2 timmars fullt ös!

STORA

645 :- per person

I det stora och mycket prisvärda paketet kan ni avnjuta våra edamamebönor, färska vårrullar och japanska dumplings, och en halv Banh mi, välj fläsk, tofu eller kyckling som fyllning. Till maten ingår även ett glas vin eller öl.

Och såklart innehåller paketet 2 timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Våra paket bokar du genom att mejla oss på lund@singsingkaraoke.se eller genom att KLICKA HÄR för att fylla i en bokningsförfrågan!

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Mejla oss på lund@singsingkaraoke.se!