VÅRA PAKET

Skräddarsydda kalsdeals

Vankas det möhippa för bästisen? Ska du styra årets kick off med kollegorna? Eller vill du kanske ge ditt barn världens roligaste födelsedagskalas?

Nu kan du skräddarsy ditt arrangemang tillsammans med oss. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så du kan fokusera på det viktigaste – dina nära och kära.

  • Lilla

  • Mellan

  • Stora

  • Möhippa

  • Bubbellunch

  • Barnkalas

Våra paket

Med mat från det asiatiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing både de små och stora arrangemangen. Hos oss inleder ni ert besök med god mat och dryck i vår bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med över 100 000 låtar och lyckas alltid locka fram även den mest blygsamma sångaren till micken.

Lilla

375 :- per person

I det lilla paket kan ni avnjuta våra fräscha, färska vårrullar fyllda med grönsaker, sojabakad svamp, glasnudlar, morötter, koriander, mynta och serveras med asiatisk BBQ sås och Nuoc Cham-sås. Följt av en klassisk Banh mi som är en fyllig vietnamesisk baguette med picklade grönsaker, sallad, koreansk chilimajonnäs, asiatisk BBQ sås och koriander. Välj fläsk, tempeh eller kyckling som fyllning.

Avsluta med en timmes fullt ös i ett av våra karaokerum!

Boka genom att mejla oss på boka@singsinggbg.se!

Mellan

495 :- per person

Färska vårrullar, en hel banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!

I mellanpaketet ingår precis samma meny som i det lilla paketet.

Avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Boka genom att mejla oss på boka@singsinggbg.se!

Stora

645 :- per person

4-rätters asiatisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda paketet kan ni avnjuta våra färska vårrullar fyllda med grönsaker, sojabakad svamp, glasnudlar, morötter, koriander, mynta och serveras med asiatisk BBQ sås och Nuoc Cham-sås. Därefter serveras japanska dumplings fyllda med grönsaker som serveras med teriyakisås. Följt av en halv banh mi som är en fyllig vietnamesisk baguette med picklade grönsaker, sallad, koreansk chilimajonnäs, asiatisk BBQ sås och koriander. Välj fläsk, tempeh eller kyckling som fyllning. Tillsammans med detta serverar vi även edamamebönor toppade med flingsalt.

Boka genom att mejla oss på boka@singsinggbg.se!

Möhippa

495 :- per person

Är aaaaall the single ladies ett minne blott och det är dags att gifta bort syrran, bästa kompisen eller svägerskan? Vi har satt ihop ett oslagbart paket för att garantera en lyckad möhippa (eller svensexa för den delen)!

I paketet ingår ett glas vin eller öl, våra fräscha färska vårrullar som serveras med asiatisk BBQ sås och Nuoc Cham-sås. Detta följs av en klassisk Banh mi som är en fyllig vietnamesisk baguette med picklade grönsaker, sallad, koreansk chilimajonnäs, asiatisk BBQ sås och koriander. Välj fläsk, tempeh eller kyckling som fyllning. Som kronan på verket så får ni avsluta med två timmars fullt ös i ett av våra karaokerum! If you like it then you should put a ring on it!

Boka genom att mejla oss på boka@singsinggbg.se!

Bubbellunch

415 :- per person

Är det dags att dra ihop en möhippa, fixa ett dagsevent för vännerna eller fira den där kollegan på lunchen? Vi har nämligen satt ihop en oslagbar bubbellunch som toppas med inget mindre än karaoke!

I paketet ingår ett glas bubbel, edamame, japanska dumplings fyllda med grönsaker och smarrig teriyakisås plus färska vårrullar fyllda med sojabakad svamp, glasnudlar, morötter, koriander, mynta som serveras med asiatisk BBQ sås. Lunchen avslutas med 1,5 timmars fullt ös i ett av våra karaokerum!

Boka genom att mejla oss på boka@singsinggbg.se!

Barnkalas

199 :- per person

Låt barnen leva ut sina popstjärnedrömmar för en dag med vårt dunderroliga kalaspaket. Här ingår korv med bröd, läsk till maten, glass till efterrätt och två timmar karaoke. Veganskt alternativ finns. Vi tar emot bokningar för barnkalas på lördagarna.

Boka genom att mejla oss på boka@singsinggbg.se!

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss?

Eller abonnera hela Sing Sing under sön eller måndag?

Maila oss på boka@singsinggbg.se